Contoh Mukodimah Untuk Ceramah Bahasa Sunda

Contoh Mukodimah Untuk Ceramah Bahasa Sunda
Contoh Mukodimah Untuk Ceramah Bahasa Sunda
Bagi sahabat yang bingung untuk menentukan Mukodimah apa yang harus di baca kan ketika mau memulai ceramah.

Tenang saja saya di sini akan berbagi tulisan mengenai Mukodimah untuk ceramah bahasa sunda.

Baik langsung saja kita mulai. Sebelumnya sahabat boleh mengcopy paste contoh Mukodimah tersebut untuk di praktekan ketika mau melakukan ceramah.

" Assalamua'alaikum Wr. Wb
Saba'dana simkuring macakeun ciri kaislaman ciri kasantrian tanda kasopanan, bilih Inggis ku Bisi rempan ku basa kasiku laku kadupak lampah, simkuring seja nyuhunkeun di hapunten boh bilih dina maoskeun ayat suci alqur'an, hadist, sinareng aqwal para ulama, bilih teu surti ceuk elmu ma'ani, teu nyaman ceuk elmu bayan, teu merenah ceuk elmu alfiyah. Simkuring seja nyuhunkeun panghapunten ti para hadirin sadayana. Kumaha kinten-kinten bade ngahapunteun moal???..........
Alhamdulilah clik putih clak herang jalan geude sasapuan lir ibarat cabang bulan tanggal 14. 

Salajeungna teu kaselap-selap dina rasa teu ka selip-selip dina ati teu kagulir-gulir dina pikir. Solawat miwah salam na mugia tetep di kocor golontorkeun ka jungjunan urang sadayana yakni raden Abdullah nya ramana siti aminah nya ibuna di babarkeun na di mekah di utus nage nya di mekah dinten senen anu tos merenah mulihna ka rohmatulloh. Saha etaa saha??? Nyatanya baginda rasulullah saw.

Oge teu hilap ka kulawargina ka para sohabat na ka para tabiin tabiat na tur dugi ka urang sadayana anu malah manda urang sadayana hoyong ngengingkeun syafaat ti anjeuna di yaumil jaza walhisab amin ya alloh ya robbal alamin"

Mungkin sampai di sini saja contoh Mukodimah ceramah bahasa sunda.
Selamat mencoba semoga bermanfaat.

Jangan lupa nantikan artikel terbaru tentang contoh Mukodimah dalam semua bahasa selanjutnya.

Karena admin blog Megister Muda akan update setiap hari.
Sekian dan terimakasih.

0 Response to "Contoh Mukodimah Untuk Ceramah Bahasa Sunda"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel